avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nelamurire cu privire la ccc2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nelamurire cu privire la ccc2

Buna ziua,am o nelamurire:sunt in ccc care se va termina in 25 iunie,iar eu sunt insarcinata si ar trebui sa nasc la inceputul lunii decembrie.....cum trebuie sa procedez pentru a beneficia de concediu si pentru cel de-al doilea copil?mai trebuie sa merg la munca?sper sa ma ajutati........si va multumesc anticipat!!!!
Cel mai recent răspuns: Caleb , utilizator 11:09, 23 Aprilie 2014
1. Deoarece al doilea copil se va naste dupa ce se termina CCC1atunci, la terminarea CCC1, faceti o cerere catre angajator prin care solicitati incetarea suspendarii contractului individual de munca (CIM) si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM.

2. Reluati activitatea si puteti beneficia de concedii medicale (daca este cazul) si de concediu de maternitate (126 de zile = sarcina si lauzie = pre si postnatal).

3. Pentru a intra apoi in CCC2 procedati la fel ca atunci cand ati intrat in CCC1.
va multumesc frumos pentru raspuns si o zi buna sa aveti!!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil rox_ann07 rox_ann07 sunt in crestere copil din iunie 2011 si as mai avea de luat indemnizatie pana in iunie. Acum sunt insarcinata in 2 luni si as vrea sa stiu daca in acest caz ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ccc pentru al doilea copil miki36 miki36 Buna ziua, am un copil in varsta de 1 an si luni,el va implini varsta de 2 ani pe 26.05.2015,in momentul de fata eu sunt insarcinata cu cel de al doilea ... (vezi toată discuția)
Lamurire situatie copil 2 pfapfa pfapfa Buna ziua. Copilul meu are putin peste un an si ma gandesc la urmatoarea situatie: Daca nasc al doilea copil pana acesta face 2ani mai tb sa fac alt dosar ... (vezi toată discuția)