avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... TULBURARE POSESIE SAU CUM POATE FI CALIFICAT ???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

TULBURARE POSESIE SAU CUM POATE FI CALIFICAT ???

Am inchiriat un teren al primariei cu destinatia de pasune si in contractul de inchiriere trebuie sa respect o serie de reguli stabilite de primarie printre care:
- sa nu distrug pasunea inchiriata
- sa nu permit altor persoane sau detinatori de animale sa distruga culturile din vecinatatea terenului inchiriat de mine (adica sa am grija de culturile vecine - ale persoanelor particulare) deoarece daca se constata ca pe acele terenuri sau produs pagube si eu nu am anuntat, imi sunt direct imputabile si imi reziliaza contractul de inchiriere.

Fata de acestea, anumite persoane imi tolbura terenul inchiriat de mine si distrug si terenurile particulare invecinate cu mine.
Pentru a respecta contractul cu clauzele de mai sus, incheiat de mine cu Primaria, cui trebuie sa ii fac reclamatie sau plangee ?

Fac reclamatie la Primarie, Parchet sau Politie ? in ce baza legala ?

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Va multumesc !
Formulati plangere penala la politier pentru tulburare de posesie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere sau tulburare de posesie Romeo Valentin Romeo Valentin HRISTOS A INVIAT ! Am inchiriat un teren al primariei cu destinatia de pasune si in contractul de inchiriere trebuie sa respect o ... (vezi toată discuția)
Distrugerea unui gard construit pe terenul meu constituie tulburare de posesie costi1972 costi1972 Cetateanul Nicolae a inchiriat doua terenuri pe care le foloseste din anul 2013. In luna martie 2013, in urma unei masuratori si a unei documentatii ... (vezi toată discuția)
Solicitare clarificări pasune Ppopescuion Ppopescuion Buna seara . Dețin animale și am solicitat primăriei pasune . 90% este deja concesionată din 2017 până în 2027 . Diferența este liberă de ... (vezi toată discuția)