avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributii neplatite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributii neplatite

Buna ziua,in cazul in care in contractul de munca este stipulat ca se lucreaza de lini pana duminica fara a depasi 40 de ore /saptamana zilele de sambata si duminica cu ar trebui platite?
Cu pot controla ca toate taxele au fost platite?Si daca nu au fost platite ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 22 Aprilie 2014
Deci daca nu exista nimic ei pot plati normal orele de weekend lucrate?
Legea ii obliga pe angajatori la acordarea unui spor pentru munca in weekend.
Daca nu au asa ceva stabilit la nivel de angajator, salariatii pot sesiza ITM-ul/Inspectia Muncii.
Ultima modificare: Marți, 22 Aprilie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca sambata Claark Claark Buna Ziua! La locul meu de munca (firma privata), in ultima vreme s-a format o noua \\"moda\\". Normal orele suplimentare si zilele de lucru sambata sunt ... (vezi toată discuția)
Codul muncii paula manta paula manta In conformitate cu: ART. 137 (1) Repausul săptămânal se acordă în două zile consecutive, de regulă sâmbăta şi duminica. (2) În cazul în care ... (vezi toată discuția)
Am doua probleme cu firma la care sunt angajat. 1) nu-si platesc ... masterofpuppets masterofpuppets Am doua probleme cu firma la care sunt angajat. 1) Nu-si platesc datoriile la ANAF de multe luni, iar din primavara 2020 tot incerc sa-mi fac un credit bancar ... (vezi toată discuția)