avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buget - buna gestionare, spor la salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buget - buna gestionare, spor la salariu

Pentru buna gestionare a bugetului unei institutii publice locale conducatorul institutie si functionarii publici din respectiva institutie pot primi un spor din partea ordonatorului principal de credite pentru economia facuta la buget?
va multumesc!

Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:33, 23 Aprilie 2014
Nu am auzit de un astfel de spor pana acum. Consiliile locale instituie si aproba tot felul de sporuri, asa ca nu ar fi exclus sa existe asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor confidentialiate sofia1975 sofia1975 oameni buni,juristi,ajutati-ma cu un sfat>Lucrez intr-o institutie publica comunala si printre muulte atributii am si de executare silita.La aceasta treaba ... (vezi toată discuția)
Sporuri salariale julia_crista julia_crista Sunt salariata la o institutie publica extrabugetara. Am nevoie sa stiu care sunt sporurile salariale care mi se pot acorda. Sunt sef serviciu administrativ. ... (vezi toată discuția)
Spor conditii vatamatoare Elena Laura C. Elena Laura C. Buna ziua, Sunt functionar public (consilier principal) intr-o institutie din subordinea ministerului agriculturii. Din anul 2018 cand s-au modificat ... (vezi toată discuția)