avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna - neprezentare in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna - neprezentare in instanta

Buna , sunt inculpat intr-un caz cu mai multi inculpati , la comiterea faptei am fost minor , ma simt amenintat , viata mea este in pericol , exista vreo cale de a nu ma mai prezenta in instanta ? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Depasirea limitelor starii de necesitate maite21 maite21 Imi poate oferi cineva concret o situatie din care poate sa reiasa aceasta circumstanta atenuanta? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Caz psihic nu infractor olga2011 olga2011 am un prieten cu tulburare afectiva bipolara si in ultimul timp [fiind in stare maniacala] a acumulat mai multe amenzi si dosare penale de circulatie ... (vezi toată discuția)
Amenințarea verbală e considerată mai gravă sau mai puțin gravă decât amenințarea făcută în scris? aidu aidu Comunicarea prin viu grai, directa, a unei amenintari (cu moartea, sa zicem) este mai grava sau mai putin grava decat amenintarea comunicata in scris, ... (vezi toată discuția)