avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Regularizare contributii CAS PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Regularizare contributii CAS PFA

Buna ziua!
Cum se pot recupera contributiile la CAS pentru PFA (venit real individual) care au fost platite suplimentar pentru anul 2012? Cei de la Finante (Timisoara) imi spun ca "Nu se stie..."
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana SM , utilizator 13:37, 25 Aprilie 2014
Contributia la pensie (CAS) nu se recupereaza si se considera contributie pentru stagiul la pensie pentru respectiva persoana.
Ma scuzati, vroiam sa scriu CASS. Multumesc pentru raspuns! Sper sa existe o solutie si pentru problema mea..Stiu ca 900 lei nu sunt o avere dar, totusi, nu as vrea sa-i las statului.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Aprilie 2014
Ana SM, utilizator
Mergeti la casa de sanatate de care apartineti cu copie dupa decizia de impunere/regularizare pentru anul respectiv, de la finante.
Multumesc frumos! O voi cere de la Finante si apoi merg cu ea la Casa de Sanatate.
Weekend placut!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pentru pfa hmcs2004 hmcs2004 Am un PFA pentru activitati economice Am depus pentru anul 2013, Declaratia 200 si pentru acest an, Declaratia 220 Fiscul a trimis decizie de impunere doar ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Thanis Thanis Bună ziua! Am înființat anul acesta un PFA cu impozitare reală. Anul acesta din ce am văzut nu trebuie să depun bilanț contabil la 30 iunie. Dar ... (vezi toată discuția)
Pfa - asigurari de sanatate - cum se completeaza formularul wasssu wasssu Pentru PFA, cum se completeaza formularul pe baza deciziilor de impunere (anticipate si anuale)? Exista pe undeva un exemplu? Multumesc. (vezi toată discuția)