avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Curatela persoana handicap grad 1
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Curatela persoana handicap grad 1

Va rog sa-mi dati si mie un model de cerere pentru curatela fratelui meu care este infirm din nastere si este incadrat in gradul I de handicap . Pana acum primeam aceasta calitate de la primarie dar mai nou mi s-a spus sa ma adresez instantei. A doua rugaminte este sa-mi spuneti ce documente trebuie sa atasez cererii. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: defragus , utilizator 14:47, 27 Aprilie 2014
poate cineva sa ma ajute? multumesc mult anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curatela Fundatia Bucurie Fundatia Bucurie Am o fiica de 28 ani incadrata in gradul grav de handicap . Sotia mea este asistentul personal care o ingrijeste . Fiica mea este membru intr-o fundatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap pe card tudoru tudoru Buna ziua, In situatia in care o persoana cu handicap grav doreste sa primeasca indemnizatia intr-un cont bancar(pe card) si nu prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Reprezentare persoana cu handicap grav mihaeza73 mihaeza73 Am un fiu care are 20 ani. Este evaluat cu handicap grav permanent (tetrapaeza spastica), si nu are discernamant. As dori sa aflu sub ce forma as putea sa-l ... (vezi toată discuția)