avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitatea pe asociatie familiala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitatea pe asociatie familiala

pot sa infiintez o asociatie familiala fara sa am un punct de lucru ? nu am gasit un spatiu de inchiriat unde sa-mi desfasor activitatea deocamdata. platesc taxe la stat daca infiintez a. f.-ul si nu functionez ? activitatea pe care vreau sa o desfasor este comertul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:22, 25 Aprilie 2014
poti sa deschizi asociatia familiala dar in acte trebuie asa ai sediul social si poti declara si locuinta unde stai si taxele le vei plati idiferent daca lucrezi sau nu.
Pentru stabilirea sediului profesional este necesar ca PFA, titularul intreprinderii individuale sau oricare membru al intreprinderii familiale, de la caz la caz, sa detina un drept de folosinta asupra imobilului la adresa caruia acesta este declarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ministerul finantelor publice iasi camisca camisca am fost azi la ministerul finantelor iasi deoarece vreau sa imi deschid o inteprindere individuala si trebuia sa completez declaratia (formularul) nr.220.eu ... (vezi toată discuția)
Asociatie familiala manusa manusa Buna ziua, va rog sa ma ajutati : eu impreuna cu sotul meu dorim sa ne deschidem o asociatie familiala dar suntem deja asociati la un SRL. Exista vreun ... (vezi toată discuția)
Pfa - schimbare desfasurare activitate firma flory2v flory2v As vrea sa stiu daca pot schimba desfasurarea sediului la PFA, acum in luna ianuarie 2016. Activitatea pfa-ului meu in prezent, este scris in certificatul ... (vezi toată discuția)