avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociatie familiala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociatie familiala

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati : eu impreuna cu sotul meu dorim sa ne deschidem o asociatie familiala dar suntem deja asociati la un SRL. Exista vreun impediment?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 20:53, 1 Mai 2008
nu, nu este niciun impediment
mai am o intrebare : daca eu sunt deja angajata la firma unde sunt si asociata pot infiinta AF?
Multumesc pentru raspuns tarabostes.
se poate. acum asa din curiozitate AF-ul va avea alt obiect de activitate fata de societatea la care sunteti asociata si va diferi in totalitate de felul muncii pentru care v-ati angajat in societate?
da, la SRL mergem pe consultanta, iar AF productie(Confectii metalice).
Merci pentru raspuns
da, se poate, manusa

Alte discuții în legătură

Sediu pfa noraleonte noraleonte Buna ziua! Sunt studenta si doresc sa imi infiintez un PFA pentru a desfasura servicii de design grafic. Stiu ca pentru acest lucru am nevoie, printre altele, ... (vezi toată discuția)
Avize functionare manusa manusa Buna ziua, urmeaza sa schimb activitatea principala a firmei : din consultanta in afaceri in CONSTRUCTII METALICE. Va intreb: 1. de unde aflu de ce fel de ... (vezi toată discuția)
Activitatea pe asociatie familiala mihaita972 mihaita972 pot sa infiintez o asociatie familiala fara sa am un punct de lucru ? nu am gasit un spatiu de inchiriat unde sa-mi desfasor activitatea deocamdata. platesc ... (vezi toată discuția)