avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociatie familiala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociatie familiala

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati : eu impreuna cu sotul meu dorim sa ne deschidem o asociatie familiala dar suntem deja asociati la un SRL. Exista vreun impediment?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 20:53, 1 Mai 2008
Mai am o intrebare : va rog sa-mi spunei daca eu imi deschid AF intr-un oras pot sa-mi desfasor activitatea in alt oras? Pot sa deschid punct de lucru in alt oras?
Puteti sa va deschideti puncte de lucru in alte orase. Punctele de lucru se înregistrează în registrul comerţului, cu respectarea dispoziţiilor privind sediul profesional. Adica, pentru stabilirea sediului profesional este necesar ca PFA, titularul întreprinderii individuale sau oricare membru al întreprinderii familiale, de la caz la caz, să deţină un drept de folosinţă asupra imobilului la adresa căruia acesta este declarat.

manusa a scris:

Mai am o intrebare : va rog sa-mi spunei daca eu imi deschid AF intr-un oras pot sa-mi desfasor activitatea in alt oras? Pot sa deschid punct de lucru in alt oras?


Da se poate - pe langa declararea punctului de lucru la Registrul comertului trebuie sa mai declarati si la Administratia financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu pfa noraleonte noraleonte Buna ziua! Sunt studenta si doresc sa imi infiintez un PFA pentru a desfasura servicii de design grafic. Stiu ca pentru acest lucru am nevoie, printre altele, ... (vezi toată discuția)
Avize functionare manusa manusa Buna ziua, urmeaza sa schimb activitatea principala a firmei : din consultanta in afaceri in CONSTRUCTII METALICE. Va intreb: 1. de unde aflu de ce fel de ... (vezi toată discuția)
Activitatea pe asociatie familiala mihaita972 mihaita972 pot sa infiintez o asociatie familiala fara sa am un punct de lucru ? nu am gasit un spatiu de inchiriat unde sa-mi desfasor activitatea deocamdata. platesc ... (vezi toată discuția)