avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Suspendare activitate mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Suspendare activitate mediator

cum pot sa suspend activitatea unui birou de mediator si pe cat timp maxim si minim
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 19:30, 23 Aprilie 2014
Conf art 14 alin 1 lit b Lg 192/2006 caliatea de mediator se suspenda la cererea scrisa a mediatorului. Dupa ce primiti confirmarea suspendarii de la Consiliul de Mediere mergeti la ANAF si depuneti o cerere de suspendare a activitatii.
Inainte de a depune aceste documente trebuie sa va achitati toate obligatiile fiscale restante si taxele catre Consiliul de Mediere restante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare birou mediator liliana64 liliana64 Buna ziua, M-ar interesa modul in care se poate suspenda un birou de mediator. Va multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Lipsa sediu social birou mediator bianca_asan bianca_asan Care sunt repercursiunile pentru un birou de mediator in cazul in care nu a fost prelungit contractul de comodat pentru sediu? (vezi toată discuția)
Pfa sau ii profesie liberala - mediator florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Vreau sa-mi desfasor activitatea ca mediator(profesie liberala), nu sunt salariata, vreau sa stiu ce este mai avantajos: PFA sau II? Am inteles ca ... (vezi toată discuția)