avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Talon pierdut
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Talon pierdut

buna ziua! Am cumparat o masina de la constanta! iar eu sunt din braila, problema e ca nu am apucat sa o inscriu si am pierdut talonul! ce e de facut? multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters320665 , utilizator 20:08, 5 Mai 2014
Termenul legal de finalizare procedura achizitie bun mobil este de 30 de zile
Autoritatea care va poate elibera un nou talon este IGP-SPR Serviciul Inmatriculari de care apartineti.
Dosarul trebuie sa cuprinda urmatoarele acte:
-in cazul dv ovada tranzactionarii bunului mobil=contract vanzare cumparare
-declaratie privind pierderea talonului;
-cartea de identitate CIV a masinii, in original;
-chitanta de plata a contravalorii eliberarii unui nou talon
-daca detineti dovada valabilitatii inspectiei tehnice periodice ITP, puteti alatura aceasta dovada dosarului dumneavoastra iar SPR Inmatriculari va include mentiunea ITP-ului pe noul talon.
ciprianul a scris:

ce e de facut? multumesc
Transcrieti masina la timp si nu mai aveti probleme.
In cazul dumneavoastra doar proprietarul adevarat al masinii (cel din talon) poate sa faca o cerere pentru un duplicat.
Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte masina furate liana vesa liana vesa buna seara ,va rog sa ma ajutati ,mi sau furat actele din masina:talonul,permisul,cartea tehnica a masini,rovigneta ce trbuie sa fac ,nu pot conduce fara acte ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina coco45 coco45 buna ziua.in anul2013 am vindut o masina prin contract vinzare cumparare facut de mina(nu la birouri specializate,prostia mea),am fost si la biroul taxe si ... (vezi toată discuția)
Duplicat ci auto epoepo epoepo Buna ziua Am cumparat recent cu contract de vanzare cumparare de mana un auto inmatriculat in RO...ulterior perfectionarii tranzactiei trebuia sa primesc ... (vezi toată discuția)