avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contract de prestari servicii depus dupa solicitarea ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contract de prestari servicii depus dupa solicitarea de clarificari

Daca in momentul in care i-am solicitat clarificari in cadrul unei proceduri unui ofertant cu privire la faptul ca : " cum executa lucrarile de electrice daca in documnettaia de atribuire nu s-a declarant subcontractant sau sustinere si chiar daca nu s-a solicitat in fisa de date lucrarea de electrice trebuia se se realizeze conform legii cu electricieni autorizati si acestia nu au facut dovada ca au electricieni autorizati ", acesta aferent raspunsului mi-a inaintat un contract de prestari servicii incheiat cu un electrician autorizat, contract care nu afost depus in documnetatie, atunci eu in acesta situatie ce pot sa fac:
- descalifica ofertantul ca si-a completat oferta sau nu?
Cel mai recent răspuns: DSpinciu , utilizator 14:49, 23 Aprilie 2014
inteleg ca nici fisa de date, nici caietul de sarcini nu a prevazut prezentarea unor documente pentru electricieni, prin urmare nici ofertantul nu era obligat sa prezinte vreun document cu privire la acestia. faptul ca raspunde concret unei solicitari de clarificari cu un document ce nu a fost cerut nu poate fi considerat completare de oferta. pe lege este necesara autorizarea activitatilor respective, insa documentele aferente puteau fi realizate oricand pe parcursul implementarii contractului. deci, dupa parerea mea nu aveti motiv de descalificare pentru completare oferta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subcontractanti ? descalificare din cauza lor? razvan911 razvan911 Buna ziua, SUnt operator economic si particip in acest moment la o licitatie publica. Am 3 subcontractanti si pentru ei mi s-au cerut prin documentatie ... (vezi toată discuția)
Angajament sustinere financiara competent competent La o licitatie, in oferta, am prezentat un angajament de sustinere din partea unui tert, in forma original, semnat si stampilat de catre reprezentantul legal ... (vezi toată discuția)
Evaluare oferte Dana S Dana S La o licitatie,ofertantii cu minusuri la documentele de clarificare sunt eliminati din start,fara a se mai evalua partea tehnica si financiara sau se cer ... (vezi toată discuția)