avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechimea in munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechimea in munca

Am urmatoarea problema:
Lucrez la 4 firme cu cate 2 ore /zi. La una dintre acestea am functia de baza.
Intrebarea mea este: cum se calculeaza vechimea si implicit pensia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:29, 23 Aprilie 2014
Vechimea in munca se calculeaza la fel , indiferent de durata timpului de munca - norma intreaga sau timp partial.

1 an de zile lucrat cu norma intreaga = 1 an de zile lucrat cu timp partial = 1 an de zile vechime in munca.

La stabilirea pensiei se va lua in considerare cumulul veniturilor din salarii realizate in acelasi timp in baza a mai multe c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime in munca CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua Stiu ca un salariat care are zile nelucrate (absent nemotivat sau invoit fara plata) are vechimea in munca diminuata cu aceste zile. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca V.Stroescu V.Stroescu In prezent am doua contracte de munca unul de 8 ore si unul de 2 ore. Recent am aflat ca cel de 2 ore este contractul de baza, iar cel de 8 ore este cumul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie co pentru cim de 4 ore/zi corneliacr corneliacr Buna ziua...suntem o asociatie de proprietari si avem angajata femeie de serviciu cu 4 ore/zi, salariu brut 950 lei. Durata concediului de odihna este de 21 ... (vezi toată discuția)