avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde se achita taxa pentru contestatie?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde se achita taxa pentru contestatie?

Buna ziua,

Doresc sa depun o contestatie impotriva unui proces verbal intocmit de politia rutiera. Am inteles ca trebuie platita si o taxa de timbru. Unde se poate platii?
domiciliul meu este in Bucuresti, sectorul 6, iar contestatia o voi depune la Judecatoria Bolintin Vale.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ardei2011 , utilizator 13:38, 24 Aprilie 2014
Am achitat-o la Primaria Bolintin Vale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala claudiaaydogan claudiaaydogan Problema consta in urmatoarele : mi-a fost retinut permisul duminica pt depasire in zona de actiune a indicatorului depasire interzisa....de fapt, nu este ... (vezi toată discuția)
Plata taxa de timbru in alt judet vladion2005 vladion2005 Buna ziua. Urmeaza sa fac contestatie impotriva unui proces verbal de contraventie, amenda rutiera, la judecatoria Oravita. Eu am doimiciuliul in Bucuresti, ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru mioara54 mioara54 Buna ziua,am o intrebare si va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Subsemnata sint din Bucuresti si trebuie sa platesc o taxa judiciara de timbru ... (vezi toată discuția)