avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plata taxa de timbru in alt judet
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plata taxa de timbru in alt judet

Buna ziua. Urmeaza sa fac contestatie impotriva unui proces verbal de contraventie, amenda rutiera, la judecatoria Oravita. Eu am doimiciuliul in Bucuresti, sector 1. Unde pot plati taxa judiciara de timbru?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:04, 27 Mai 2014
In Piata Amzei la impozite si taxe locale. 20 de lei e taxa si va tb sa ajunga in original la dosar.
Acest principiu este valabil si pentru iesirea din indiviziune?Am domiciliul in Gorj, iar litigiul se judeca in Teleorman.Pot achita in norasul in care am domiciliul?
Multumesc mult.
Da, taxele de timbru se achita la domiciliul debitorului taxei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa insoteasca o contestatie impotriva unei amenzi contraventionale? danaa1 danaa1 Doresc sa atac o amenda contraventie data de politist cu care nu sunt de acord. Termenul de contestatie este de 15 zile. La plangere (contestatie), ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala blonzi blonzi Buna ziua,am luat o amenda + retinerea talonului (folie) pentru viteza 240 leiiar pentru folie 360 lei+retinerea talonului,pentru viteza si folie pe acelasi ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda ratb AlexandruV AlexandruV Buna ziua. In cursul zilei de azi am incasat o amenda RATB pentru nu am avut cardul la mine. Cardul e cu abonament - am chitanta - si vrea sa depun o ... (vezi toată discuția)