avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Fetita mea are 9 ani,iar incepand din anul 2008 si pana la 31.12.2013 am incasat lunar pensie alimentara.Dar cu data de 01.01.2014 tatal fetitei mele nu mai plateste pensie alimetara.
Tatal este cetatean strain cu domiciliul in strainatate(Ungaria)-cunosc adresa lui.
Ce pot sa fac?
Buna ziua,
Daca refuza sa va plateasca pensia va puteti adresa parchetului de pe langa judecatoria pe raza careia domiciliati cu plangere penala pentru abandon de familie.
Se va constitui o comisie rogatorie si tatal poate fi condamnat la inchisoare.
Dosarul este de durata.
Incercati si la ambasada Ungariei din Romania sa solicitati sprijin precum si o plangere penala adresata instantelor maghiare.
Toate demersurile poate il sperie si va plateste pensia fara a astepta rezolvarea cauzei in instantele din tara.
Ati ioncercat sa il executati? Stiti cam ce bunuri are si unde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara in alta tara micmaria micmaria Incepand cu data de 01.01.2014 tatal fetitei mele nu mai plateste pensie alimentara. Copilul meu are 9 ani iar pensia alimentara a fost stabilita de catre o ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minor ghisoiu.e ghisoiu.e Va rog frumos sa ma lamuriti daca tatal unei minore, obligat prin hotarire judecatoreasca sa plateasca pensie de intretinere,are dreptul sa nu plateasca in ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva!! nikolacry nikolacry Buna,ma numesc Nicoleta ,am o intrebare referitoare la custodia exclusiva,cam prin 2013 am avut actiune in instanta privind custodia fetitei mele,avocata mea ... (vezi toată discuția)