avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imbunatatiri locuinta la care nu este facuta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imbunatatiri locuinta la care nu este facuta succesiunea

O cunostinta locuieste in casa parintilor decedati. Desi nu s-a facut succesiunea (cunostinta mea mai are inca 2 frati), ea isi doreste sa aduca niste imbunatatiri respectivei locuinte (sa refaca acoperisul, sa puna geamuri termopan). As dori sa stiu daca, dupa succesiune (daca va fi facuta), ea isi va putea recupera investitia facuta.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:46, 24 Aprilie 2014
Daca nu detine calitatea de unic proprietar asupra bunului imobil,este de preferat ca anterior oricarui demers sa obtina acordul si garantiile din partea restului mostenitorilor
si sa-si pastreze chitantele si facturile pe tot ce face

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii imbunatatiri ddanacv ddanacv In anul 2006 fratele meu a deschis un proces prin care s-a dezbatut succesiunea dupa mama noastra decedata.In timpul procesului, respectiv anul 2009 fratele ... (vezi toată discuția)
Divort cu probleme fanusteff fanusteff buna dimineata sunt in divort cu sotia ,,ieri cand m-am intors de la munca am gasit usile blocate (infundat butucul in care bag cheia cu clei sau ceva ... (vezi toată discuția)
Chirie restanta la stat, compensare cu valoare imbunatatiri ContSters216223 ContSters216223 Am restanta la chirie.Am gasit pe internet,daca ai facut imbunatatiri,ti se scade din suma (chiria)datorita primariei.Bineinteles ca se poate justifica acele ... (vezi toată discuția)