avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare, calcul zile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare, calcul zile

buna ziua.am o nelamurire.am primit o comunicare pronuntata la data de 26 martie 2014 la care am dreptul la apel in 30 de zile.....data postei in care am primito este 04-04-14.intrebarea mea este urmatoarea.de caind se calculeaza 30 de zile ? din 26 martie sau din data postei? multumesc
Cel mai recent răspuns: nell12324 , utilizator 16:57, 24 Aprilie 2014
Buna ziua,
Termenul de 30 de zile curge de la data de 04.04.2014 adica de la data postei.
de la data postei cand vi s-a comunicat hotararea.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel mioara54 mioara54 Buna ziua.Puteti sa mi spuneti ce inseamna:Cu apel in 30 de zile de la comunicare. Apelul se face in termen de 30 zile de cand s a dat sentinta,sau de cand ... (vezi toată discuția)
In cat timp primesc solutia in scris ? tinerica tinerica De primit acasa nu am primit nimic scris, desi solutia a aparut pe site-ul: http://noulportal.just.ro inca din 7 martie 2011 In cat timp se primeste acasa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am primit prin posta comunicarea, hotararea civila. ... Popval Popval Buna ziua, Am primit prin posta Comunicarea, Hotararea civila. Data postei 26 mai. La sfarsitul hotararii scrie : Cu apel in termen de 30 zile de la ... (vezi toată discuția)