avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara minori

Buna ziua,
am si eu o problema. Am divortat anul trecut in octombrie la notar. In urma divortului s-a stabilit custodie comuna, domiciliul minorilor la mama si o pensie alimentara de 300 euro pentru ambii copii. Tatal copiilor lucreaza in Italia, iar din februarie 2014 nu a mai platit pensia alimentara. Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: nellydraghici , utilizator 15:44, 28 Aprilie 2014
Mergeti la un executor judecatoresc pt. a pune hotararea in executare silita. Veniturile tatalui vor fi poprite pana la concurenta sumei datorate la zi.
Executorul judecatoresc are competenta sa ii execute bunurile si veniturile in Romania, nu in afara tarii. Daca nu are bunuri aici, nu are cum sa il execute.
Stiti adresa lui sau firma unde lucreaza ?
Cred ca nu mai lucreaza daca nu va mai trimite. Ati vb cu el?
de lucrat, lucreaza la aceeasi firma din Italia. Nu a trimis bani din motive personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara Tina81 Tina81 buna ziua,sunt divortata din anul 2010 am o fetita de 11 ani iar de cand am divortat pana in ziua de azi fostul sot nu vrea sa plateasca pensia alimentara de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Emiliaemi Emiliaemi Buna ziua,sunt divortata de 2 ani,el a plecat in anglia,de curand am castigat procesul pt custodie exclusiva si este obligat la plata pensiei alimentare 25% ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara minor GABRIELA39 GABRIELA39 Buna ziua, Am divortat in anul 2013, hotararea judecatoreasca fiind cu luna iunie 2013, devenind irevocabila in luna octombrie 2013. Prin hotararea ... (vezi toată discuția)