avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Buna ziua,sunt divortata de 2 ani,el a plecat in anglia,de curand am castigat procesul pt custodie exclusiva si este obligat la plata pensiei alimentare 25% din salariu,hotararea este definitiva si irevicabila.nu doreste sa plateasca,as vrea sa stiu daca prin executor judecatoresc pot primi pensia alimentara de la el avand in vedere ca este acolo.multumesc
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 14:07, 28 Ianuarie 2018
Din ce stiti, are bunuri aici ?

In lipsa executarii de buna voie a hotararii, aceasta se poate aduce la indeplinire pe cale de executare silita.
Avea o masina,dar nu stiu daca mai e pe numele lui...

gi-jane2 a scris:

Din ce stiti, are bunuri aici ?



Cam cat timp ar dura procedura prin care sa primesc banii?el trebuie sa plateasca din luna aprilie,anul trecut ,multumesc

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

In lipsa executarii de buna voie a hotararii, aceasta se poate aduce la indeplinire pe cale de executare silita.

În prima fază, dvs. plătiţi un avans executorului, acela se va informa despre veniturile tatălui şi despre proprietăţile lui.Dacă nu are nimic pe numele lui, nu aveţi ce executa şi rămâneţi cu banii daţi executorului.
Trebuie să aflaţi dacă lucrează legal în nglia, fiindcă dacă are acolo contract de muncă, poate fi obligat de acolo să plătească.

Alte discuții în legătură

Neplată pensie de întreținere, tatăl plecat la muncă în uk anamaria20210 anamaria20210 buna ziua! am urmatoarea problema si sper sa ma ajute cineva cu cateva raspunsuri! fostul sot e plecat in anglia de 2 ani de zile. in iulie s-a terminat ... (vezi toată discuția)
Ma puteti ajuta in legatura cu pensia alimentara? Cotoara Kinga Melinda Cotoara Kinga Melinda In data 29.06.2017 am depus cu sotul divortul de comun acord.Avem un baietel de 11ani.Nu avem bunuri de impartit.In data de 22august am avut proces si nea ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare Hainica Hainica Buna ziua ! Am divortat anul acesta in mai.2015.In urma casatoriei am rezultat doua minore ...instanta a decis ca tatal copiilor este obligat la plata ... (vezi toată discuția)