Buna ziua, am o problema daca ma poate ajuta cineva, treaba ar fi asa, am cumparat o masina second-hand inmatriculata in spania, proprietar roman dar fara asigurare la momentul cumpararii, treaba era asa, am facut cu respectivul contract de vanzare-cumparare dar intelegerea a fost asa, ii dau o parte din bani la inceput si restul dupa ce imi face dovada asigurarii masinii in spania, problema e ca a trecut mai bine de o luna si respectivul ,mi-a tr 2 asigurari diferite pretinzand ca sunt legale ceea ce eu nu cred, le-am primit printate la imprimanta fara vreo chitanta, acum eu nu vreau sa ii mai platesc diferenta pt ca nu imi poate face dovada asiguraii in original si el ma tot ameninta cu instanta si ca o sa imi ia masina. As vrea sa stiu daca poate face acest lucru? Specific suma totala era de 900E din care am platit 700E, dar pe contract ii trecut 500E, multumesc anticipat si astept un raspuns.
din pacate nu, pt ca e contract pe persoana fizica, dar de indata ce a semnat contractul cum ca a luat la cunostinta toate cele ma gandesc ca se deduce ca a luat bani de la mine.
Si ca persoana fizica puteati sa faceti o chitanta de mana. Din moment ce nu aveti nici un inscris care sa faca dovada platii, mai exista varianta cu martori care au vazut cand ati facut plata.