avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare masina cu numai o parte din bani si restul la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare masina cu numai o parte din bani si restul la 1 saptamana.

Buna ziua tuturor!
Am o masina adusa din UK si vreau sa o vand. Am gasit un cumparator foarte disperat dupa masina probabil si din cauza pretului foarte mic ( mentionez ca am nevoie de bani), dar aceasta persoana nu are toti banii acum, vrea sa imi dea 200E acum si restul de 500E peste exact o saptamana.
Va rog sa ma invatati daca este bine sa o dau asa si sa merg la un notar sa fac un act cu clauze.
Daca acesta nu imi da banii peste o saptamana, mai pot recupera masina? ( daca in acest timp el vinde/ loveste autovehiculul)?

Va rog sa imi spuneti ce este mai bine de facut.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: johnythelove , utilizator 11:05, 4 Septembrie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru siguranta dvs incheiati antecontract de vanzare cumparare prin notar la momentul acordarii avansului,urmand sa incheiati contract de vanzare cumparare la achitarea integrala a sumei convenite
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare contract de vanzare-cumparare DrHOOK. DrHOOK. Buna seara, Am un prieten care vinde un apartament,a facut un antecontract de vanzare-cumparare cu un cumparator care a obtinut un credit ipotecar. In ... (vezi toată discuția)
( antecontract) ma poate da in judecata constructorul ca nu mai pot sa cumpar casa mirelamaria mirelamaria Buna ziua! am incheiat un antecontract de vanzare cumparare ( am achitat avansul) pt constructie casa -in calitate de cumparator (casa ce se va construi) ... (vezi toată discuția)