avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legea favorabila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Legea favorabila

buna dimineata daa cineva ma poate ajuta cu un raspuns nepotul meu e inchis de 5 ani are o condamnare de 7,jumate pe tentativa de omor fara ai pune viata in primejdie victimei si despagubind am inteles din noul cod ca lit i a cazut deci ii mai ramane 2 ani de executat din care am inteles ca are cistig 75 de zile intreb are sanse ca instanta sa l elibereze pe legea favorabila instanta s-a sesizat din oficiu pentru contestatie la executare dar tot au aminat pronuntarea acum are aminare la pronuntarea initial ce se va intimpla exista speranta. si mai am o intrebare acum in noul cod penal cum e incadrata tentativa de omor s-a marit micsorat nu inteleg eu termeni juridici multumesc
Cel mai recent răspuns: melinaR , utilizator 15:26, 26 Aprilie 2014
Nu putem ști ce șanse are, însă nu există modificări de pedeapsă pentru infracțiunea de omor.
e tentativa fara a i pune viata in pericol

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare nesolicitata melinaR melinaR am si eu o rugaminte la cei cu experienta ,,avocatii,, nepotul meu are o condamnare de 7 ani jumate din care a facut 5 ani pentru tentativa de omor ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare melinaR melinaR buna dimineata ma intreseaza daca contestatia la executare o face detinutul sau comisia pentru aplicarea legi mai favorabile nepotul meu are pe rol un dasar ... (vezi toată discuția)
Lege favorabila in noul cod penal melinaR melinaR buna seara am si eu citeva intrebarii nepotul meu e inchis in baza art 173-174 cpp a re de facut o pedeapsa de 7 ani jumatate din care a facut 4ani jumatate ... (vezi toată discuția)