avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunere bilant peste termenuI legal
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunere bilant peste termenuI legal

Buna ziua,

La depunerea bilantului peste termenul legal, care este procedura - depun si apio platesc amenda sau invers ? Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 22:39, 29 Aprilie 2014
Buna seara,

Daca va referiti la 2014, termenul inca nu a trecut.
Daca depasiti, veti fi instiintat ca ati depasit termenul legal, iar dupa caz, veti fi avertizat, sau amendat.

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz semnare bilant de catre administrator marichuy marichuy Buna seara, am si eu intrebare daca poate cineva sa ma ajute cu urmatoarea problema: am intocmit bilantul pt anul 2013 si administratorul refuza sa semneze, ... (vezi toată discuția)
Bilant de lichidare toy_story toy_story Buna seara, Suntem in faza a doua de lichidare a firmei, depunere bilant de lichidare si eliberare certificat de atestare fiscala. Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Decl 092 SOLEI SOLEI Buna ziua, Aceasta decl 092 trebuie sa o depun in cazul in care am achizitii intracomunitare de servicii realizate in anul 2013 deorece sunt abonat la siteul ... (vezi toată discuția)