avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pe cine chem in judecata?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pe cine chem in judecata?

Buna ziua,
in vederea recuperarii taxei de poluare (in baza legii 50/2008), impotriva cui formulez actiune? Mentionez ca sunt din Onesti, cererea pentru restituire am inaintat-o catre Serviciul Fiscal Municipal Onesti, dar actionez in judecata decat SFM Onesti, sau si Directia Regionala a FP IASI si Administratia Judeteana a FP BACAU ?
Cel mai recent răspuns: ContSters318277 , utilizator 12:16, 25 Aprilie 2014
Impotriva aceleiași persoane căreia v-ați adresat cu cerere prealabilă. Daca nu ați parcurs procedura prealabilă cererea de chemare în judecată, fiind de contencios administrativ și fiscal, va fi respinsă ca inadmisibilă.
Ultima modificare: Vineri, 25 Aprilie 2014
ContSters318277, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare alexteo alexteo Buna ziua doresc sa stiu care este procedura de recuperare a taxei auto pentru prima inmatriculare si cine ma poate ajuta cu multumiri (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare irina-popa-80 irina-popa-80 In anul 2008 am achitat taxa de poluare in cuantum de 3181 Ron, am solicitat Administratiei Finantelor Publice Bacau restituirea sumei, reprezentand taxa de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de mediu jacquelline jacquelline In luna ianuarie m actionat in judecata prefectura si serviciul de inmatriculari in vederea inmatricularii unui autoturism fara plata taxei pentru mediu. Avand ... (vezi toată discuția)