avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare masina sector 6
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare masina sector 6

in data de 24.04.2014 mi a fost ridicata masina dintr o parcare rezidentiala a sectorului 6;intr o zona in care inscriptionarea lipseste .(sau cel putin lipsea pana in momentul ridicarii).
Cum s a intamplat acest lucru?..simplu....in data de 23.04.2014 am parcat in acel loc,nesemnalizat in niciun fel...dar surpriza..de dimineata numai aveam masina....si locul era si semnalizat...vopseaua inca era proaspata....
Am sunat la politie.. apoi.la ridicari masini. ...mi am recuperat masina...(taxa 677 ron),dar nici o institutie nu mi a ''aratat motivul";am solicitat politiei sectorului 6 sa vina la fata locului sa constate ca acel loc nu e semnalizat corespunzator...ca vopseaua e proaspata si nici pana in acest moment nu au facut acest lucru.

Se poate primi si amenda pe langa taxa de ridicare a masinii? ;mentionez ca am intrebat politia sectorului 6 si am primit raspunsul acesta" se poate primi si da si nu,vine prin posta daca ar fi...''

Un raspuns cu ce e de facut?

Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 20:48, 3 Mai 2014
Înarmează-te cu toate dovezile de care dispui şi sunt în favoarea ta, răbdare, tutun (dacă e cazul), şi mergi la instanţă, contestă PV-ul si succes. Îţi ţinem pumnii şi să ne anunţi ce s-a întâmplat.
Nu am primit nici un PV,Doar mi s a ridicat masina si nu mi s a oferit nicio explicatie.
Am depus o contestatie la pol sect 6,dar nu stiu exact ce pasii trebuie urmati.

Cum anume se procedeaza?
Contestaţiile se depun la judecătoria pe raza căreia s-a întâmplat necazul, nu la poliţie. ªi se contestă PV, deci acest demers se face doar cu PV-ul în mânuţă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare auto de pe loc de parcare in sectorul 6 alexxxxx alexxxxx Buna ziua, In dimineata asta (ora 8:47 potrivit Dispozitiei de blocare / Ridicare) mi-a fost ridicata masina, care era parcata intr-o parcare administrata ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto politia comunitara teach teach Buna ziua! Pe data de 26.08.2010, mi s-a ridicat autoturismul printr-o dispozitie de ridicare emisa de catre Politia Comunitara sector 6. Motivul fiind acela ... (vezi toată discuția)
Proces verbal politie completat la alta data - posibilitate anulare intraveno intraveno Salut,am si o problema legata de PV Mie mi`a fost ridicata masina de la romana pe 24.07 in parcarea de la otv..au facut aia trecere chiar inainte cu cateva ... (vezi toată discuția)