avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Contributia Consiliului judetean la salarizarea ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Contributia Consiliului judetean la salarizarea personalului clerical si neclericat

La cat se ridica in 2014 contributia consiliilor judetene la salarizarea personalului clerical, respectiv care este suma / persoana/ luna ?

Alte discuții în legătură

Ce înseamnă - personalul va fi salarizat la același nivel, în cadrul aceleiași autorități sau instituții publice ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! A fost publicată: - DECIZIE nr. 287 din 7 mai 2019 referitoare la excepţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art. 1 alin. (1) şi ... (vezi toată discuția)
Salarizare pentru un tutore de copil cu autism dinumarcel dinumarcel Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea problema pentru un vecin de-al meu: Vecinul meu are unul din copii cu handicap (autism) si in acest sens primeste de la ... (vezi toată discuția)
Contract individual cu casa de pensii caesara7 caesara7 Se poate plati pe tot anul contributia la fondul de pensii? De exemplu, vreau sa cotizez pentru anul 2014-2015,nemaifiind necesara deplasarea mea lunara la ... (vezi toată discuția)