avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare coasigurat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare coasigurat

Atat in luna februarie ,cat si in luna martie in decl.112( la rubrica coasigurati ) am trecut la o salariata pe sotul ca si coasigurat ( mi-a adus adeverinta de la finante ca nu realizeaza venitui , copie CI , copie certif.de casatorie ).La casa de sanatate imi apare neasigurat . Mai trebuie trecut undeva in decl.112 in afara rubricii coasigurat ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 16:14, 25 Aprilie 2014
Se completeaza doar la "detalii coasigurati".
Mai verificati pe site-ul casei de sanatate, la "Interfata SIUI", dupa CNP, daca sunt asigurate si alte cateva persoane, angajati sau coasigurati, prin sondaj. Apoi luati legatura cu casa de sanatate sa va corecteze angajatii in baza lor de date.
Noi am patit cu jumatate dintre angajati ca au aparut asa, deodata, neasigurati, desi sunt angajati vechi de peste 20 de ani. Greseala a fost a lor, nu stiu ce au facut cu serverele, cu baza de date, dar pana la urma s-a revenit la normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat stela chelner stela chelner Buna ziua in cazul in care un salariat doreste sa asigure sotia in sistemul de sanatate , aceasta neavand venituri, angajatorul este obligat sa notifice ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla ultima lună pentru care am plătit contribuția de asigurări sociale de sănătate MariaDr MariaDr Ultima lună pentru care am plătit contribuția de asigurări sociale de sănătate a fost cu cativa ani in urma( asigurat nu in baza unui contract de munca, ... (vezi toată discuția)
Pachet minimal asigurat cnas kamytza01 kamytza01 buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca se poate. La scanarea cardului de sanatate de catre medicul de familie am aparut in baza de date cnas ca ... (vezi toată discuția)