avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calcul pensie

Buna ziua.
Sotul meu a primit decizia de pensionare si am constatat ca sunt trecuti anii din grupele de munca I si a II-a, doar cei rezultati din adeverinte (grupe obtinute prin hotarari judecatoresti), insa in cartea de munca el mai are 2 ani si 3 luni grupa I care nu apar in decizie. Va rog sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac in aceasta situatie? Anii de grupa conteaza doar pentru iesirea la pensie sau si la bani? Decizia a primit-o pe 17 aprilie 2014. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: delta95 , utilizator 20:58, 25 Aprilie 2014
Contesteaza decizia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Castigare in instanta grupa ii de munca gabros98 gabros98 Sunt pensionar cu pensie definitiva si doresc sa aflu daca merita sa deschid un proces in scopul recuperarea grupei a II-a de munca pentru intreaga perioada de ... (vezi toată discuția)
Varstele standard de pensionare ContSters165504 ContSters165504 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca dupa noua lege a pensiilor femeile se vor pensiona la 63 de ani incepand cu 1 ianuarie 2011 sau aceasta lege se va ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate davidtoni davidtoni Buna seara, Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1. Daca am avut adeverinte care atesta incadrarea in grupa a II-a de munca, in doua perioade ... (vezi toată discuția)