avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Suspendare raport de serviciu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Suspendare raport de serviciu

Un functionar public doreste sa se autosuspende pentru studii de doctorat pentru o perioada de 3 ani. Cererea de autosuspendare nu a primit nici un raspuns. Daca functionarul paraseste postul dupa 30 zile fara a depune o cerere de demisie poate avea urmari ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 27 Mai 2014
Da, i se poate desface disciplinar raportul de serviciu.

Autosuspendarea nu este prevazuta in Legea nr.188/1999.
suspendarea raportului de serviciu, pentru interese personale, in temeiul art. 117 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, coroborat cu art.54 din Legea nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările si completările ulterioare
Unde este prevazuta autosuspendarea in articolele invocate de dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea raportului de serviciu pentru un functionar public Norge Norge Doresc sa aflu baza legala si perioada maxima posibila de suspendare a raportului de serviciu pentru un functionar public, la cererea angajatului, cu acordul ... (vezi toată discuția)
Cerere de suspendare conform art. 95, alin. (2) din legea nr. 188/1999 alinabulina alinabulina Vreau sa stiu daca am solicitat printr-o cererer o suspendare pe baza art.95 alin(2) din legea functionarilor publici fara a motiva temeinic de ce nu mi-o ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 188/1999 lpintilescu lpintilescu Va rog sa-mi spuneti daca art. 111 din Legea nr.188/1999 a fost abrogat. Mi s-a spus ca alin. 1 a fost abrogat dar nu am gasit in programul de legislatie ... (vezi toată discuția)