salut,acum 2 saptamani am fost oprit de politia de la circulatie ca am trecut pe rosu(in mod normal acolo era intermitent la dreapta,m-am asigurat din stanga si am trecut fara sa vad daca chiar functiona sau nu).Politistul m-a oprit si m-a intrebat daca am consumat bauturi alcoolice(am zis da ca avea etilostestul in mana).Inainte sa suflu a mers politistul sa imi cumpere 2 litri de apa plata si m-a pus sa ii beau..am baut apa si am suflat la 5 min.a iesit 0,79 si am mers la iml.mi s-au recoltat 2 probe de sange.a 2 a zi am mers si am platit analizele la iml 160 de lei(s-a intamplat joi noaptea si am platit vineri).Dupa ce am platit mi s-a zis sa merg cu chitanta la Udristei.Luni la 9 fara ceva am mers la udristei,eram 5 persoane...am asteptat cam 10 min si a iesit un domn politist foarte sictirit si a scapat de noi in 5 min.eu am zis ca vreau sa depun o chitanta de la iml,iar raspunsul lui a fost...a trecut o luna?i-am zis nu s-a intamplat joi spre vineri...a zis sa revin dupa o luna...am zis ca nu am foarte mult timp liber...a repetat dupa o luna.cei care au trecut prin asta sau au cunostinte in sensul asta aveti idee ce se intampla mai departe si ce pot face?(pt cei cu raspunsurile...baut la volan ce cautai,inchisoare etc...va rog sa va abtineti,ca si idee m-am urcat la volan baut pt ca nu a vrut nici un taxi sa ma ia 3 strazi si afara ploua ca dracu,am facut-o imi asum,ma intereseaza numai ce e de facut)
Astazi am fost sa depun chitanta de la IML si am fost trimis la o domnisoara care se ocupa de dosarul meu.M-a intrebat daca vreau sa fiu audiat azi dar am refuzat din cauza lipsei de timp.am sa merg maine.aveti idee in ce consta aceasta audiere si cum se procedeaza mai departe?multumesc