avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recuperare garantie de la judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recuperare garantie de la judecatorie

Am avut un proces si mi s-a cerut sa depun 1000 ro garantie si pe care ii pot recupera dupa ce se stinge litigiul. Acum ca s-a terminat cum as putea sa recuperez banii pentru ca nu am pierdut procesul. Unde sa ma adresez si cu ce acte?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 17:45, 2 Mai 2009
La judecatorie, formulati o cerere si atasati o cppie dupa hotararea care confirma ca procesul s-a terminat. veti primi de la grefierul sef o recipisa cu care veti merge la CEC sa ridicati banii depusi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma cautiune in lipsa colaborarii cu avocatul heisunuta heisunuta Buna ziua, Va rog sa-mi dati o solutie la aceasta problema. In 2014 am platit d-nei avocat o sume de bani intr-un proce de executare silita cred ca se ... (vezi toată discuția)
Restituirea recepisei handsu handsu Pe ce temei poate fi restituita recepisa de plata a unei cautiuni ordonate de instanta intr-o cauza de infiintarea popririi asiguratorie , si ce rost ar ... (vezi toată discuția)
Oferta reala - soarta banilor xyz2012 xyz2012 Buna ziua, In urma procedurii ofertei reale de plata paratul pune la dispozitia reclamantului o suma de bani la CEC. Reclamantul nu se prezinta la ... (vezi toată discuția)