Buna ziua ,
Va rog sa-mi spuneti daca se poate face o donatie de tren agricol prin hotarire judecatoreasca si daca in acest caz este nevoie de cadastru si de mai ce altceva .
Am aflat ca prin notar este nevoie de cadastru si , in cazul meu , acesta nu se poate face deoarece terenul agricol respectiv nu il are facut.
Multumesc frumos!
Pe mine ma intereseaza , de fapt , sa intru in posesia terenului pt ca este al meu .Pe titlul de proprietate al bunicului meu nu a figurat si tatal meu iar unul dintre mostenitori , care gestiona tot trenul , i l-a trecut in ROL-ul de la primarie zicind ca nu mai trebuie sa figureze si pe titlu.Numai ca cel care a zis asa a decedat intre timp si a lasat partea sa altcuiva. S-a facut succesiunea prin hotarire judecatoreasca si terenul s-a impartit la cei care figurau pe titlu.
Terenul care figura pe ROL-ul tatalui meu ( a decedat intre timp) este prins acum in proprietatea unuia din mostenitori care spune ca este al lui.Voiam sa stiu daca pot sa-l recuperez prin donatie ( asta daca reusesc sa-l conving sa-si respecte promisiunea de a mi-l ceda) si daca se poate prin hot. judecatoreasca .
Multumesc frumos !
Vanzare teren
ioneliya38
buna seara,acum 15 ani am primit cu acte de donatie un teren,de la tatal meu.am fost plecata din tara,iar acum de la primarie imi spun ca terenul a fost vandut ... (vezi toată discuția)