avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,

Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in 2010, motiv pentru care am intarziat cu plata ratelor. Cand m-am prezentat la banca, nu mai stiu daca au fost 2 sau 3 luni restanta, nu am putut plati rata pentru ca a dat dosarul la Kruk. A fost asa o surpriza. Nu am fost anuntata, desi aveam aceeasi adresa si numar de contact. Era normal sa ma anunte ca intentioneaza sa vanda creditul. In fine, m-am resemnat si am inceput sa platesc la Kruk dupa ce m-am angajat, fara a semna vreun angajament de plata cu ei. Am platit la Kruk 8.800 lei dupa care nu am mai putut plati ratele deorece au intervenit niste probleme in familie. Si Kruk m-a executat silit. De vreo 4 luni am poprire pe salariu, dar nu imi opresc o suma fixa, uneori imi retin 50% din salariu. Problema mea este ca ei acum imi cer 29.000 lei. Nu inteleg cum s-a ajuns la aceasta suma. Sunt disperata. Sunt ingropata in datorii. Stau si cu chirie. Nu mai am efectiv liniste. Nu stiu ce sa fac in situatia asta. Este normala suma pe care mi-o cer ei, daca eu am facut un credit mult mai mic si deja le-am restituit o suma de bani. Nu cred ca e posibil pentru 17.000 de lei imprumutati inital, sa ajung sa platesc aproape jumatate de miliard (de lei vechi). Va rog mult de tot sa ma ajutati, ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Dana_Abarjan , utilizator 13:19, 22 Mai 2014
Pana la urma am sa-i dau in judecata. Am discutat deja cu un avocat si ii vom actiona in instanta atat pe Kruk, cat si pe BCR. Nu putem sa ne lasam calcati in picioare de acesti camatari "legali". O sa primeasca cati bani trebuie, nu dobanzile, penalizarile etc. cu care a supradimensionata suma. Mult succes si curaj tuturor celor care sunt hartuiti de acesti hoti!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita vishu vishu Buna ziua, Pentru un credit de nevoie personale contractat in 2021 de aproximativ 103000 lei, din care au mai ramas aproximativ in jur de 85000 de lei (ratele ... (vezi toată discuția)
Poprire bruneta89 bruneta89 buna seara as dori sa stiu am primit acasa o executare silita prin care este specificat urmarirea bunurilor mobile. la munca inca nu a ajuns institare azi ... (vezi toată discuția)
Va rog sunt disperata! in anul 2008 am luat un credit de nevoi personale cu buletinul ... vasilescuali vasilescuali in anul 2008 am luat un credit de nevoi personale cu buletinul de 60.000 lei de la BCR, am platit pana in anul 2011 aproape 50.000 lei rata+dobanda, din acel ... (vezi toată discuția)