Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 268 soluții astăzi

Noul newsletter avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Primești zilnic, în căsuța ta de email, o sinteză cu cele mai importante noutăți, analize și știri de context. Înscrie-te gratuit!

Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Cum sa procedez? Propunere modificare lege
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Cum sa procedez? Propunere modificare lege

Doresc sa propun o modificare a unei legi. Din cate stim,doar parlamentarii fac si voteaza legi. Cum sa procedez pentru propunere de modificare a unei legi?
a) Sa trimit o scrisoare catre parlament?
b) Sa trimit scrisoare catre un deputat,senator?
c) alta varianta exista?
Cel mai recent răspuns: vulturu39 , utilizator 23:24, 22 Noiembrie 2014
Nu uitat-ti ca sunteti in Romania si "democratia" dinainte de 1989 continua si azi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bacalaureat 2012-2013 - propunere tibors tibors Rog pareri avizate pentru propunerea de a acorda Diploma de Bacalaureat pentru TOTI ABSOLVENTII de clasa a XII-a, cu acordarea notei in intervalul 5.00 - ... (vezi toată discuția)
Deranj fumat spatiu public Irina_sebea Irina_sebea Buna seara, Atunci cand merg, spre exemplu, pe trotuar si in fata mea este o alta persoana care fumeaza, nu mi se pare normal ca eu sa respir tot fumul de ... (vezi toată discuția)
Care sunt etapele de realizare a unei initiative cetatenesti? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR buna ziua va rugam mult daca puteti sa ne comunicati etapele de realizare a unei INITIATIVE CETATENESTI pentru realizarea unui proiect necesar comunitatii un ... (vezi toată discuția)