Buna ziua. Am doua fete in varsta de 23 si resppectiv 18 ani. Prin sentinta judecatoreasca ele au fost incredintate tatalui pe vremea cand erau minore. Desi ele au devenit majore, inca le platesc alocatia dat fiind ca sunt in invatamant. Fata cea mica, incepand din luna iulie a acestui an se va muta la mine definitiv, deci pentru ea nu va mai trebui sa platesc alocatie, dar cealata fata care acum termina facultatea si locuieste cu tatal sau, doreste sa mai faca si Masterul inca 2 ani, deci ea va mai trebui intretinuta in acest timp. Totusi, daca eu am una din fete, care desigur isi va continua studiile alaturi de mine, va trebui sa ii platesc celeilalte in continuare alocatie?
Va multumesc!
Puteti sa vorbiti cu fata cea mare despre pensie. Legal, dvs datorati pensie celei mari, iar daca nu doriti sa platiti va poate actiona in judecata, iar fata cea mica are drept la intretinere de la tatal ei si daca doreste isi poate actiona in judecata tatal.
Puteti sa stati de vorba si sa compensati aceste cheltuieli, scutiti doua procese.