avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decizie de impunere privind taxele locale - ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decizie de impunere privind taxele locale - contestatã

Bună ziua,

Supun atenției dvs. următoarea problemă:

dețin două imobile, unul din anul 1991 și altul din 1996. La cel din anul 1991 am avut stabilit și domiciliul până în octombrie 2013. Am achitat impozitele conform deciziilor trimise de primărie. În octombrie 2013 când mi-am schimbat domiciliul la imobilul dobândit în anul 1996 am depus și declarația de impunere speciala. Surpriza a venit la câteva zile. O decizie nouă cu diferențe și majorări calculate pentru perioada 2010-2013 pentru cea de a doua proprietate.
Am depus o contestație la serviciul venituri bugetare. Răspunsul s-a lăsat așteptat, iar după insistente am intrat în posesia lui.
Contestația s-a respins ca neîntemeiată și nelegala.
Consider, că acest serviciul avea obligația să stabilească impozitul datorat de mine, fapt care s-a și întâmplat însă el nu a calculat bine, nu a lut în calcul faptul ca eu dețineam 2 proprietăți.
Sunt eu vinovată și pot fi obligată la plata acestor majorări și diferențe de calcul din moment ce au plăteam conform deciziilor emise de acest serviciu și pe care stă scris ”în conformitate cu prevederile Legii 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările și completările ulterioare și a HG nr. 44/2004, cu modificările și completările ulterioare și a OG 92/2003?
Cel mai recent răspuns: simonatohanean , utilizator 16:24, 28 Aprilie 2014
atacati solutia data in contencios administrativ si acolo expuneti-va argumentele. mai mult exista si raspunderea functionarilor publici, sa se recupereze de la cei care nu au calculat corect.
Am atacat în contencios administrativ. Aștept să se fixeze termenul. Vroiam să văd părerile altora și dacă mai sunt alte persoane cu cazuri asemănătoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de mediu SimonaGologan SimonaGologan Buna seara Am recuperat taxa de mediu platita in noiembrie 2008, in octombrie 2013, anul trecut in februarie am data in judecata Administratia Financiara ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza obtinerea certificatului de urbanism? DLaurentiu DLaurentiu Buna ziua! Am depus dosarul la primaria sect.5 pentru obtinerea certificatului de urbanism,pe data de [b]7 august 2015.[/b]Acolo mi s-a spus ca in termen de ... (vezi toată discuția)
Decizii arbitrare de impunere ale cnas ionmihaela ionmihaela Sunt o persoana fizica , care am obtinut venit din cedarea folosintei bunurilor incepand cu anul 2006. nu am fost angajata nicaieri . Dupa aproape 5 ani imi ... (vezi toată discuția)