avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... impozit ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

impozit ?

O fata de 16 ani cu o colega a impartit ziare kaufland saptamanal, acum dupa 6 luni dupa ce au incetat cu aceasta activitate acea persoana care era sefa lor le-a spus ca trebuie sa plateasca ceva impozit pe aceasta activitate.Este posibil? mentionez ca fetele nu au semnat niciun fel de act
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:06, 3 Mai 2009
Dar au fost remunerate?In ce mod?
sillymilly a scris:

O fata de 16 ani cu o colega a impartit ziare kaufland saptamanal, acum dupa 6 luni dupa ce au incetat cu aceasta activitate acea persoana care era sefa lor le-a spus ca trebuie sa plateasca ceva impozit pe aceasta activitate.Este posibil? mentionez ca fetele nu au semnat niciun fel de act

Daca nu au semnat niciun act atunci nu au cum sa plateasca impozit pe un venit neexistent (din punct de vedere legal).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de lichidare cdvali cdvali Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema. Mi-am dat demisia de curand si seful de departament ma ameninta ca nu-mi semneaza ... (vezi toată discuția)
Concediere fara motiv anutza_0791 anutza_0791 Buna ziua. In ce conditii te poate da afara un angajator? Am fost la un interviu in urma cu aproximativ 3 saptamani, la un magazin de mobila pentru postul de ... (vezi toată discuția)
Munca la negru, concediere prin telefon LauraSpataru LauraSpataru Buna ziua, Am 25 de ani si in urma cu 2 luni eram in cautarea unui loc de munca (eram inca angajata, de peste un an, la o alta firma, de unde ar fi trebuit ... (vezi toată discuția)