bun seara , numele meu este cristina , am 26 de ani , eu locuiesc intr-un apartament , care este pe numele mamei mele , in acest apartament mai locuieste sora si fratele meu si impreuna platim toate cheltuielelie acestei case .
de curand eu m-am casatorit si sotul meu s-a mutat la mn , avem si un copil de 8 ani care este la scoala din zona .
de cateva zile am avut o cearta , cu tatal meu si acum vrea sa ma dea afara din aceasta casa , as vrea sa stiu daca se poate face ceva legal , sa-l impiedic sa faca asta , apartamentul in care locuim este pe numele mamei , dar mama nu prea poata sa zica ceva contra lui , el fiind un barbat foarte viiolent si locuieste destul de departe de noi. ast un raspuns urgent , multumesc frumos
Singura persoana care "va poate da afara din casa" este proprietarul acelui apartament si anume mama. Acest lucru nu se poate intampla oricum, ci trebuie sa va actioneze in judecata, sa formuleze actiune in evacuare impotriva dvoastra, lucru care mi se pare destul de putin probabil, chiar daca tatal dvoastra este violent. Cred ca ar fi mai bine sa luati masuri impotriva violentelor tatalui, intrucat mie mi se pare aceasta a fi o mare problema. Ca atare, ar trebui sa solicitati ajutorul organelor de politie daca veti mai supusa dvoastra si/sau mama dvoastra violentelor.
E pe numele mamei, dar casa e bun propriu al mamei, a fost achizitionat de mama inaintea casatoriei sau e mostenire de la parintii ei ?
Daca e bun comun cu tatal si acesta poate cere evacuarea dvs.