Buna tuturor! Am mare nevoie de ajutor, in cele ce urmeaza voi relata ce am patit astazi. Am fost depistat cu 81km/h in localitate. Masina politiei era ascunsa, practic era in fata unei case, la 3-4 m iesita de pe carosabil. Am semnat PV. Ulterior mi-am amintit ca mai am 9 puncte, iar acum cu cele 6 am 15. In PV agentul mi-a scris gresit domiciliul (am flotant in jud. Arad, iar el mi-a trecut in pv domiciliul din Timisoara). Pe spatele buletinului e o hartie lipita cu flotantul, el nu a observat. Vreau sa fac contestatie, din cate am inteles radarul are o eroare de masurare- aprox. +-1km pt viteze de pana la 100 km/h, deci aici m-as putea incadra. Daca as avea 80km/h nu as mai avea 6 pct, deci nu as mai ramane fara permis.
La rubrica "agent constatator" nu apare numele agentului, doar este scris "ag" si o semnatura, atata. Nu trebuia sa-si scris numele si prenumele?
Daca nu fac contestatie, si primesc pe vechea adresa instiintarea ca trebuie sa prezint permisul in termen de x zile, iar eu nu mai locuiesc momentan acolo, si pot spune ca nu am primit nicio instiintare? Inca o varianta. Am mare nevoie de permis in luna mai, aveti idee cam cat ar dura procesul (in timpul procesului scot un certif. de grefa si pot circula atata timp cat se judeca cazul) Daca pierd, macar raman fara permis in iunie, si ar fi mai convenabil. As fi recunoscator daca mi-ati da niste sfaturi! :)
Nu opereaza varianta cu neprimirea corespondentei
Certificatul de grefa il solicitati concomitent cu depunerea plangerii contraventionale si se elibereaza de regula in 1-2 zile conditionat de bagajul de activitate al instantei
Politia va dovedi ca a comunicat PV la adresa din CI-ul dv
Agentul constatator solicita initial citirea PV si ulterior semnarea acestuia
Daca dv ati constatat consemnarea unei adrese unde de fapt nu locuiti,detineati obligatia sa comunicati adresa unde domiciliati de fapt
Eu nu mai locuiesc acolo:) Am resedinta schimbata pe o perioada de 6 luni in jud. Arad. Am flotant, este trecut pe spatele buletinului. Agentul nu mi-a dat sa citesc nimic, doar m-a intrebat daca am vreo mentiune, am zis nu si gata, am semnat. Ulterior am observat greseala. In PV trebuia sa-mi treaca noua adresa, am mai avut o amenda acum 2 luni, iar agenul mi-a trecut adresa corecta.
Permis retinut
robertnnn
Buna ziua,
Aseara pe la ora 10pm am fost oprit de radarul nou pe motiv ca circulam cu o viteza de 112km/h in localitate. Nu l-am vazut unde era pozitionat, ... (vezi toată discuția)