avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis Retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis Retinut

Buna ziua,

Aseara pe la ora 10pm am fost oprit de radarul nou pe motiv ca circulam cu o viteza de 112km/h in localitate. Nu l-am vazut unde era pozitionat, m -am trezit cu el in spatele meu cu girofarele date drumu.
In fine, le=am dat permisul si mi-au facut PV.
Eu am buletinul pe o adresa si permisul pe alta. Trebuia sa mi-l schimb dar nu am avut timp.
Cand m-am uitat in PV este trecuta adresa din buletin care este cu cotul alta decat cea din permis doar judetul corespunde.

Ma pot agata de chestia asta? Am vreo sansa sa castig?

Am semnat procesul verbal si la mentiuni am scris ca apreciez ca rulam cu o viteza de 90km/h nu 112, mentiunea fiind scrisa de catre militian. Ulterior am vazut ca in mentiune scrisese si ' circuland singur in masina'. Dar repet, totul scris de el. Eu doar am semnat.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liana Iura , Avocat 15:35, 24 Octombrie 2012
Nu este un motiv de nulitate al procesului-verbal.

Lipsa menţiunilor privind numele, prenumele şi calitatea agentului constatator, numele şi prenumele contravenientului, iar în cazul persoanei juridice lipsa denumirii şi a sediului acesteia, a faptei săvârşite şi a datei comiterii acesteia sau a semnăturii agentului constatator atrage nulitatea procesului-verbal - art. 17 din O.G. 2/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare pv nulitate absoluta hackey hackey Buna ziua tuturor, Am luat o amenda pe care am si achitat-o(am avut 77km/h in localitate). Am vazut ca in PV agentul constatator in loc sa imi puna Bloc 5 ... (vezi toată discuția)
Proces verbal circulatie Brasoveanu Florin Brasoveanu Florin Bună seara,un proces vb fără adresa ,cnp,seria buletin a martorului se poate anula în instanță. Mi s-a luat permisul azi ora 8,pt un pieton,care a ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala florinster florinster Buna ziua, am fost inregistrat ieri de aparatul radar(de tip nou), care se afla in miscare, in localitate, cu viteza de 99km/h pe restricitie de 70km/h. Am ... (vezi toată discuția)