Bună seara,un proces vb fără adresa ,cnp,seria buletin a martorului se poate anula în instanță. Mi s-a luat permisul azi ora 8,pt un pieton,care a traversat prin loc nepermis.În procesul vb este trecut doar numele martorului fără adresa.Mulțumesc. Ce pot sa fac?
Buna seara,
Contestati acel PV.
Invocati speta Anghel versus Romania de la CEDO si solicitati si alte probe in afara acelui PV. Inregistrari video sau foto.
Aratati si faptul ca acel PV nu este legal lipsind datele de mai sus!
Despre ce martor este vorba? E vorba despre martorul asistent? Ati semnat PV? Ati primit un exemplar din PV?
Numai in cazul in care nu ati semnat PV este necesara consemnarea datelor martorului asistent.
Art. 19
(1)Procesul-verbal se semneaza pe fiecare pagina de agentul constatator si de contravenient. In cazul in care contravenientul nu se afla de fata, refuza sau nu poate sa semneze, agentul constatator va face mentiune despre aceste imprejurari, care trebuie sa fie confirmate de cel putin un martor. In acest caz procesul-verbal va cuprinde si datele personale din actul de identitate al martorului si semnatura acestuia
Iata mai jos motivele de anulare a PV de contraventie conform OG2/2001
Art. 17
Lipsa mentiunilor privind numele, prenumele si calitatea agentului constatator, numele si prenumele contravenientului, iar in cazul persoanei juridice lipsa denumirii si a sediului acesteia, a faptei savarsite si a datei comiterii acesteia sau a semnaturii agentului constatator atrage nulitatea procesului-verbal. Nulitatea se constata si din oficiu.
Adresa gresita pv.
Atti89
Buna ziua! Am primit o amenda pentru depasirea vitezei (s-a retinut permisul pentru 90 de zile). Ulterior am observat ca adresa mea (localitatea) este gresita ... (vezi toată discuția)