avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Este posibil sa se ajunga in instanta?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Este posibil sa se ajunga in instanta?

Buna seara!

As avea nevoie de o parere in legatura cu o situatie in care ma aflu. Este posibil sa fiu dat in judecata pentru o postare de pe facebook in care parodiam o cunostinta? Desi mi-am cerut scuze si am sters postarea respectiva persoana in cauza este inca foarte revoltata si nu prea stiu la ce sa ma astept.. Mentionasem ca postarea este doar o gluma si desi nu am adresat cuvinte jignitoare persoana s-a simtit ofensata si crede ca i-am stricat reputatia. Si daca prin absurd s-ar ajunge la asa ceva, care ar fi urmarile?
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2014
littlemouse, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:31, 30 Aprilie 2014
Raspunsul,eventual solutia instantei este conditionata de motivele pe care intelege partea vatamata sa isi sustina actiunea sa faca dovada ca prin postarea dv i-au fost aduse atingere imaginii,
reputatiei,onoarei acesteia
Ai putea sa dezvolti te rog? Ce se intelege prin dovezi, motive?
Dovezile pot fi variate.
Fara dovezi nu obtine castig de cauza.
Si daunele morale trebuie dovedite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie calomnie johnyx89 johnyx89 Am un site pe care am publicat un interviu luat unei persoane despre un fost preot care a declarat in urma cu 4 ani ca este homosexual, apoi a plecat in italia ... (vezi toată discuția)
Crearea unei pagini facebook falsa cu furt de imagini a unei persoane Dinu23 Dinu23 Buna seara,sunt Dinu Mihai,am o problema in legatura cu facebook-ul....o persoana care a vrut sa imi faca rau,pe data de 3 februarie a creeat o pagina de ... (vezi toată discuția)
Calomnie, jigniri dancio dancio Fiica mea de 14 ani a fost jignita si calomniata pe facebook, prin mesaj de catre un cetatean strain din Grecia..Totodata si eu....Vreau sa stiu ce pot face ... (vezi toată discuția)