avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Calomnie, jigniri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calomnie, jigniri

Fiica mea de 14 ani a fost jignita si calomniata pe facebook, prin mesaj de catre un cetatean strain din Grecia..Totodata si eu....Vreau sa stiu ce pot face deoarece nu pot lasa lucrurile asa....Fiica mea e virgina si i s-a zis prostituata si bastard(orfana).....Va rog , ajutati-ma sa plateasca !!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: dancio , utilizator 11:37, 5 Decembrie 2012
In conformitate cu decizia RIL promovata de procurorul general al parchetului ICCJ,insulta si calomnia nu mai sunt sub incidenta legii penale
Daca apreciati ca prin mesaje au fost aduse atingere imaginii,onoarei reputatiei fiicei dvs,daca cunoasteti identitatea autorului mesajelor aveti dreptul sa formulati actiune in instanta pentru daune
cunosc autorul......de aceea am intrebat, cunosc nume prenume, orasul de domiciliu, locul lui de munca, fotografii am.........deci unde pot formula actiunea in instanta pentru daune, din moment ce respectiva persoana nu e cetatean roman si nu se afla pe teritoriul Romaniei, iar insultele s-au facut in limba geaca..limba pe care, de fapt o cunostem atat eu cat si fiica mea.....Va multumesc!deci, unde formulez actiunea????????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie calomnie johnyx89 johnyx89 Am un site pe care am publicat un interviu luat unei persoane despre un fost preot care a declarat in urma cu 4 ani ca este homosexual, apoi a plecat in italia ... (vezi toată discuția)
Exista temei legal pentru urmatoarea situatie? LifeRider LifeRider Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea situatie si dorim sa cunoastem optiunile legale de remediere. Pe scurt, o persoana denigreaza doua persoane fizice ... (vezi toată discuția)
Calomnie mrs282 mrs282 Buna ziua! Am o mare problema. Am plecat din tara de 4 luni. In ziua in care am plecat un fost asociat a zis ca i-am spart casa si i-am furat nu stiu, circa ... (vezi toată discuția)