avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire domiciliu

buna seara va cer sa ma ajutati in cazul meu si anume stau cu persoana de sex feminin de 11 ani cu concubinaj ,si dupa acesti ani ea sa incurcat cu un anume individ am ajus sa ne certam din cauza asta si din cauza baiatului cel mare(mentionez ca am avut o fetita care a decedat la nastere si mai am acum 2 baieti unul de 5 ani si unul de 7 ani)am casa mea propietate personala si intro seara neam certat pe tema individului si a baiatului cel mare din cauza ca ea il injura cand iesea cu el pe afara la care mi-am iesit din fire si iam dat o palma peste cap iar a doua zi a plecat de acasa in jurul orei 20 seara si nu sa mai intors cum ma sfatuiti sa fac o declaratie de parasire de domiciliu deoarece ea a plecat din casa si aici mentionez ca eu nu am dat-o afara din casa deoarece, fapt dupa care ea s-a mutat la acel individ si a 3 a zi ea ma dat la politie si si-a scos certificat medico legal ca as fi batut-o mai rau. ce ma sfatuiti sa fac si cum sa fac pentru ca e vrea acum sa desparta copii unul de celalat sau sa-i ia pe amandoi si sa locuiasca cu copii la respectivul.va multumesc si astept cat mai repede
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:54, 29 Aprilie 2014
depuneti actiune pentru stabilirea domiciliului copiilor la dvs.
unde sunt copiii in prezent?
copii sunt la mine asta sa descins astazi in fata sectiei de politie pentru ca ea ma dat la politie ,si acum prin comun acord copii au ramas la mine unde le este defapt si domiciliul,adika casa lor cu drept de vizita a mamei ,dar tot va mai cer sfaturi pentru ca eu nu vreau ca copii sa ajunga vreodata la mama deorece specific aici ea nu are o locuinta unde sa stea si momentan sta la amantul ei care la randul lui nici el nu are locuinta pe nume ,si defapt mama copiilor adika concubina mea urmarea faptul ca copii sa locuiasca la ea dar impreuna cu noul ei concubin,si aici va intreb ar avea posibilitatea sau este vreo lege care sai acorde copii stind ca ea nu detine o locuinta propietate personala si ca vrea sai duca sa locuiasca in casa noului concubin.va multumesc
Mama poate cere in instanta sa se stabileasca locuinta copiilor la ea, dar va trebui sa motiveze temeinic de ce se doreste schimbarea actualului domiciliu probabil a scolii unde invata, a anturajului si de ce aceasta schimbare ar fi in interesul superior al copiilor.

In plus, se va efectua si o ancheta sociala - atat la dvs cat si la locuinta mamei - pt a se stabili conditiile de trai oferite.

Daca va introduce o astfel de cerere va trebui sa va aparati cat de bine puteti.
doamna gerberga ,mentionez inca o data faptul ca nu are o locuinta propietate personala si adresa ei de domiciliu este inca la minecat despre conditii eu l am dar ea de unde daca nu detine locuinta
Nu toti parintii isi cresc copii intr-o locuinta proprietate personala.

Faptul ca dvs aveti o locuinta si mama nu poate fi sau nu un avantaj. In niciun caz cu acest argument nu veti castiga sigur in instanta.Va depinde de probe si de cum va aprecia judecatorul probele.

Varsta mica a copiilor de ex poate fi un avantaj al mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț, custodie comuna, domiciliu copiilor la mama și în ... Octavia79 Octavia79 Divorț, custodie comuna, domiciliu copiilor la mama și în întretienere la mama. Fostul sot nu are program de vizita și este șofer internațional. Vine ... (vezi toată discuția)
Imi incalca propietatea! lidi a lidi a Buna ziua,va rog foarte mult sa ma ajutati in formularea unei plangeri.Locuiesc impreuna cu fetita mea in varsta de 3 ani, cu chirie. Am plecat din propiu ... (vezi toată discuția)
Bună seara!În cu aproximativ 4 ani de zile,fosta soție a părăsit domiciul ... Liviu174 Liviu174 Bună seara!În cu aproximativ,fosta soție a părăsit domiciul conjugal si băiatul meu a rămas în grija si întreținerea mea,în 7 martie împlinește 9 ... (vezi toată discuția)