avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara!În cu aproximativ 4 ani de zile,fosta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara!În cu aproximativ 4 ani de zile,fosta soție a părăsit domiciul ...

Bună seara!În cu aproximativ,fosta soție a părăsit domiciul conjugal si băiatul meu a rămas în grija si întreținerea mea,în 7 martie împlinește 9 ani,de la 5 ani a rămas în grija mea,în tot această perioadă mama lui nu l-a văzut de mai mult de 10 ori,în ultima perioadă, în decurs de 3 luni,l-a sunat o singură dată și a vorbit cu el,circa 2 min.,l-a amăgit ca-l va suna a două zi,dar nu s-a întâmplat, nu e singura data cand il amageste asa...in toata aceasta perioadă i-a trimis 300 de euro,a mai dat cash încă 300 de euro,în total 600 într-o perioadă de aproape 4 ani.A venit de 3-4 ori sa il scoată în oraș,împreună cu concubinul ei,copilul nu dorea să iasă împreună cu ea si concubinul ei,dar ii era teamă că nu mai venii sa-l vadă. Copilul nu vrea să plece de lângă mine.Are vreo sansa fosta soție sa-l ia de lângă mine?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:21, 18 Noiembrie 2020
Dacă vrea, da., incq mentalitatea instantelor e pro mame.dar cu un avocat bun aveti sanse mari sa nu.
ati divortat oficial? La divort cu cine s-a stabilit sa locuiasca copilul ?
Dvs ce ati facut pana acum,ati divortat,,,s a stabilit domiciliul minorului,,custodia etc,?Faptul ca minorul a stat cu dvs este un avantaj..Nu mai pierdeti timpul discutati cu un av..
In opinia mea sunt sanse mici ca mama sa ia copilul, deja istoricul de fapt este de partea dv. Ar fi insa tare bine sa actionati acum in sensul unui proces, ati obtine poate si o pensie, iar situatia de fapt este, acum, in avantajul dv. Sigur, depinde mult de situatia mamei, unde sta, daca lucreaza etc. Si depinde si de dovezi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil luat inainte de divort MariCR MariCR Buna ziua, As vrea sa stiu daca este legal ca o mama sa paraseasca domiciliul conjugal, cu un copil minor (4 ani), inainte de prima infatisare la procesul ... (vezi toată discuția)
Am părăsit domiciliul din cauza problemelor cu tatăl copiilor mei, iar acum nu mă prea lasă să-i văd. cum pot schimba această situație? GABY_96 GABY_96 Acum 9 luni m-am despartit de concubinul meu am plecat de acasa din cauza violentei lasand doi copii minori in grija tatal si a parinti acestuia nu am avut cum ... (vezi toată discuția)
Posibilitate ca fostul soț sa-mi ia copilul Mitranelena85 Mitranelena85 Buna ziua In urma cu 8 luni s.a finalizat căsătoria cu fostul soț la tribunal din care a rezultat un copil in vârstă acum de cinci ani. Eu am abandonat ... (vezi toată discuția)