avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Urgentare solutionare dosar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Urgentare solutionare dosar

Buna ziua,

In 14.12.2013 am fost depsitat in trafic conducand auto dupa ce am consumat alcool.Mi s-au recoltat 2 probe de sange,iar rezultatul analizelor au fost prima proba 0,80 g/l alcool pur in sange,iar cea de a doua proba avand 0,65 g/l alcool pur in sange.Am tot mers la serviciul rutier sa ma interesez de dosar si mi s-a tot spus sa astept acasa...am asteptat...dar...am inaintat Politiie rutiere o adresa prin care solicitam sa mi se furnizeze stadiul dosarului...Probabil atunci i-am determinat sa inainteze dosarul Parchetului ( data de 04.04.2014 ) cu propunerea de clasare (conform raspunsului scris primit de mine de la Serviciul rutier ).Acum astept rezolutia procurorului.......Va rog sa-mi sugerati o modalitate de urgentare solutionare dosar...ce ar trebuie sa fac..daca trebuie sa intocmesc o adresa catre Parchet cum ar trebui sa fie astfel incat sa nu fiu "prea agresiv " cu acesti domni si doamne din Parchet.
Va multumesc !
Puteti depune cerere urgentare motivata, dar va dati seama ca toti depun, nu trebuie sa mai dureze mult, asteptati ca o sa primiti ordonanata, puteti sa treceti si pe la registratura parchetului sa va interesati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcoolemie tzok tzok In urma cu un an si 3 luni am fost oprit in trafic ..am fost testat cu aparatrul drager si rezultatul a fost 0.69. mi s-au recoltat probe biologice ... (vezi toată discuția)
Conducerea in stare de ebrietate pyl pyl Buna ziua as avea si eu o intrbare si as vrea ca sa ma sjute cineva cu un respuns daca se poate.Am fost depistat in trafic cu masina conducând in stare de ... (vezi toată discuția)
Este bine sa cer recalcularea alcoolemiei? eu45ani eu45ani am fost depistat cu aparatul etilotest cu o alcoolemie de 061 in aerul expirat,ce urmari poate avea acesta fapta si daca e bine sa cer recalcularea,multumesc (vezi toată discuția)