In 14.12.2013 am fost depsitat in trafic conducand auto dupa ce am consumat alcool.Mi s-au recoltat 2 probe de sange,iar rezultatul analizelor au fost prima proba 0,80 g/l alcool pur in sange,iar cea de a doua proba avand 0,65 g/l alcool pur in sange.Am tot mers la serviciul rutier sa ma interesez de dosar si mi s-a tot spus sa astept acasa...am asteptat...dar...am inaintat Politiie rutiere o adresa prin care solicitam sa mi se furnizeze stadiul dosarului...Probabil atunci i-am determinat sa inainteze dosarul Parchetului ( data de 04.04.2014 ) cu propunerea de clasare (conform raspunsului scris primit de mine de la Serviciul rutier ).Acum astept rezolutia procurorului.......Va rog sa-mi sugerati o modalitate de urgentare solutionare dosar...ce ar trebuie sa fac..daca trebuie sa intocmesc o adresa catre Parchet cum ar trebui sa fie astfel incat sa nu fiu "prea agresiv " cu acesti domni si doamne din Parchet.
Va multumesc !
Puteti depune cerere urgentare motivata, dar va dati seama ca toti depun, nu trebuie sa mai dureze mult, asteptati ca o sa primiti ordonanata, puteti sa treceti si pe la registratura parchetului sa va interesati.