avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carte de munca

Buna dimineata !! :) voi incerca sa fiu destul de clar in cateva cuvinte. sunt proaspat absolvent al facultatii de drept, insa pana acum asta nu a constituit un avantaj #-o
mi-am gasit un job de comerciant la firma unui prieten, insa nu in orasul meu, sunt nevoit sa plec in toata tara, problema este ITM-ul, nu am carte de munca si sunt controale destul de stricte pe unde merg. i-am propus sa imi faca o carte de munca de consilier juridic, cat sa ma ajute si pe mine pe viitor, insa costurile sunt cam mari pe luna, in jur de 900 ron am inteles. Intrebarea mea este, cum sa procedez si ce sa-mi scrie pe cartea de munca, cat sa ma ajute si pe mine in viitor, sa nu plateasca el mult, si sa fiu in regula?
Ultima modificare: Marți, 29 Aprilie 2014
AseneMarian, utilizator
Cel mai recent răspuns: AseneMarian , utilizator 23:16, 29 Aprilie 2014
Dna contabila s-a referit la aplicarea unor coeficienti de ierarhizare care erau mentionati in fostul CCMN 2007/2010 - pentru studii superioare era un coeficient de ierahizare 2 - , inmultit cu salariul minim brut reiese un salariu brut de 1700 lei, in prezent.

Sau

S-a luat dupa proiectul CCMN 2011/2014 care apare semnat de partile contractante , dar care nu isi produce efectele intrucat nu a mai fost depus spre inregistrare la Ministerul Muncii.
Va multumesc amanandurora !!!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul de 2 ani este obligatoriu? csillah csillah Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Drept si imediat dupa licenta ( in 2008)m-am angajat ca si consilier juridic la o societate comerciala. Este ... (vezi toată discuția)
Caut consilier juridic indrumator - pitesti CondilaAlexandra CondilaAlexandra Buna ziua, Intentionez sa ma inscriu la CCJ iar pentru asta imi trebuie un consilier juridic ce ma poate ajuta in vederea incheierii unui contract de ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru a deveni consilier juridic uksolution uksolution Buna ziua.Am o intrebare in legatura cu profesia de consilier juridic.Tomai am terminat facultatea de drept si as vrea sa stiu care sunt pasii pentru a deveni ... (vezi toată discuția)