Buna dimineata !! :) voi incerca sa fiu destul de clar in cateva cuvinte. sunt proaspat absolvent al facultatii de drept, insa pana acum asta nu a constituit un avantaj #-o
mi-am gasit un job de comerciant la firma unui prieten, insa nu in orasul meu, sunt nevoit sa plec in toata tara, problema este ITM-ul, nu am carte de munca si sunt controale destul de stricte pe unde merg. i-am propus sa imi faca o carte de munca de consilier juridic, cat sa ma ajute si pe mine pe viitor, insa costurile sunt cam mari pe luna, in jur de 900 ron am inteles. Intrebarea mea este, cum sa procedez si ce sa-mi scrie pe cartea de munca, cat sa ma ajute si pe mine in viitor, sa nu plateasca el mult, si sa fiu in regula?
Dna contabila s-a referit la aplicarea unor coeficienti de ierarhizare care erau mentionati in fostul CCMN 2007/2010 - pentru studii superioare era un coeficient de ierahizare 2 - , inmultit cu salariul minim brut reiese un salariu brut de 1700 lei, in prezent.
Sau
S-a luat dupa proiectul CCMN 2011/2014 care apare semnat de partile contractante , dar care nu isi produce efectele intrucat nu a mai fost depus spre inregistrare la Ministerul Muncii.