avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caut Consilier Juridic Indrumator - Pitesti
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caut Consilier Juridic Indrumator - Pitesti

Buna ziua,
Intentionez sa ma inscriu la CCJ iar pentru asta imi trebuie un consilier juridic ce ma poate ajuta in vederea incheierii unui contract de indrumare pe o perioada de respectiv 2 ani.
Daca este cineva care cunoaste consilieri juridici din Pitesti/Arges, va rog!
O zi buna, multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 18 Octombrie 2019
Cautati aici si alegeti persoana dorita care contracost va poate da o consultatie sau chiar va poate reprezenta: www.avocatnet.ro/Consultanti...
Gasiti pe internet consilieri juridici di judetul/ orasul dvs.
Despre acest lucru cred ca este vorba .

Legea nr. 514 din 28 noiembrie 2003 privind organizarea şi exercitarea profesiei de consilier juridic

art.12
(1) La debutul exercitarii profesiei, consilierul juridic efectueaza obligatoriu un stagiu de pregatire profesionala cu durata de 2 ani, perioada în care are calitatea de consilier juridic stagiar.
(2) Condiţiile efectuării stagiului, asigurarea consilierului juridic indrumator, definitivarea şi celelalte condiţii din perioada stagiului sunt cele prevăzute în legea pentru exercitarea profesiei de avocat şi statutul profesional al acesteia, care se aplică în mod corespunzător. (3) De asemenea, în ceea ce priveste definitivarea în functia de consilier juridic, pe baza vechimii în celelalte profesii juridice, se aplică în mod corespunzător prevederile Legii nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat.
(4) Drepturile şi oblibaţiile consilierului juridic stagiar sunt cele prevăzute în actul de numire sau în contractul de muncă, inclusiv toate celelalte drepturi ale functiei, pe perioada stagiului.

Intrebati la Ordinul Consilierilor Juridici din România – cu denumirea inițială “Uniunea Colegiilor Consilierilor Juridici din România
Bucureşti, sector 4, str. Poenaru Bordea, nr. 18, ap.8
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi pentru a deveni consilier juridic uksolution uksolution Buna ziua.Am o intrebare in legatura cu profesia de consilier juridic.Tomai am terminat facultatea de drept si as vrea sa stiu care sunt pasii pentru a deveni ... (vezi toată discuția)
Stagiul de 2 ani este obligatoriu? csillah csillah Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Drept si imediat dupa licenta ( in 2008)m-am angajat ca si consilier juridic la o societate comerciala. Este ... (vezi toată discuția)
Pot fi consilier juridic fără să fiu înscrisă în colegiul consilierilor juridici? andradagaburoi andradagaburoi Am si eu o nelamurire. Pot sa activez ca si consilier juridic fara sa fiu inscrisa in Colegiul Consilierilor Juridici? Am terminat facultatea de drept anul ... (vezi toată discuția)